• Geen lange wachttijden
  • Kleinschalig, één aanspreekpunt
  • Vergoeding mogelijkheid

Voor kinderen

Hallo! Wij zijn Jose, Laura en Janneke. Wij werken graag met kinderen om ze zo goed mogelijk te helpen. Kinderen komen bij ons terecht omdat ze bijvoorbeeld moeite hebben met het leren op school, gepest worden, bang zijn, onzeker zijn of omdat ze juist heel erg slim zijn en op school te weinig moeilijke opdrachten krijgen. Het kan van alles zijn! Herken jij je in één van deze punten? Of loop je ergens anders tegenaan? Wij helpen jou graag verder. We gaan met jou in gesprek om te horen waar je last van hebt en waar je graag hulp bij wil.

Soms nemen we ook wat testjes af. Dit zijn vaak leuke opdrachten en spelletjes. Dit doen we om te ontdekken waar je goed in bent en wat je moeilijker vindt. Wij proberen zo goed mogelijk te luisteren en te kijken zodat wij daarna samen met jou een oplossing kunnen bedenken. Als het nodig is dan komen wij ook graag een keertje op school kijken en met de juf of meester kletsen. Het belangrijkste is dat jij je daarna weer fijn voelt!

Als je vragen hebt dan mag je gerust een mailtje sturen zodat wij je vraag kunnen beantwoorden. Wij vinden het leuk om mailtjes van kinderen te ontvangen en proberen zo snel mogelijk te reageren.

Mocht je al benieuwd zijn naar hoe onze werkkamers eruit zien dan kan je de foto's en filmpjes hieronder bekijken. 

Praktijk Oisterwijk

Praktijk Oisterwijk

Praktijk Udenhout

Praktijk Udenhout